PIA ENGMAN

Pia Engmans malerier er moderne portrætter. Med motiv, tekst og farver inviterer Engman beskueren ind i et reflekterende og sanseligt univers om livets betydningsfulde begivenheder.

Engman's interessefelt er tidens gang, samspil mellem mennesker, sjælens liv, vores historier og de meninger og de assosiationer vi gør os i vores bestræbelser på at forstå og lærer. 
Hendes malerier er både refleksioner over og bearbejdninger af specifikke oplevelser og situationer, som har gjort indtryk i hendes eget og i andres liv og som huskes. Historien i maleriet bredes ud som sammenvævede ord og som konceptuelt omdrejningspunkt danner de afsæt for valg af silhuetter og farver. I det maleriske arbejder Engman med flader, der både skaber ro, men samtidig fremtræder nervøst sitrende. Materialet er akryl på hørlærred.

Pia Engman er uddannet på kunstskoler i Belgien, USA og Danmark og har deltaget på flere censurerede udstillinger, bl.a. Kunstnernes Sommerudstilling KS16. Engman har tidligere arbejdet skulpturelt i bl.a. metal og træ, men i de senere år har hun udelukkende beskæftiget sig med maleriet og farvernes univers. Du kan læse mere om Pia Engman på www.piaengman.com
DOWNLOAD
KONTAKT
UDSTILLINGSSTED:
Galschiøtsvej 22, 3000 Helsingør

ØVRIG KONTAKT
Mobil: 27121245
Email: ps_e_dk@yahoo.com

GPS:
N 56° 1' 51.4128''
E 12° 35' 24.997200000054''